Kassesystem med egen Windows PC

Vil du gerne have kassesystem software til din egen PC? Vi kan installere super fleksibel og moderne kassesystem software på din egen PC, og det kan tilrettes lige nøjagtig dine behov – direkte på din egen computer.

Hurtig levering

Skal I åbne snart? Vi leverer og installerer systemet inden for ganske få dage.

Abonnement til en fast lav pris

Hos os er et kassesystem ikke en stor investering. Lej det hele hos os til en fast lav månedlig pris.

Fri support

Med vores løsninger er der altid support alle ugens dage, så du ikke skal bekymre dig om driften.

Med FlexPOS softwaren fra NoviPOS er det muligt, at du kan benytte egen PC som hardware til kassesystemet. Vi kan installere direkte på din egen Windows PC, så den fungerer som kasseapparat i din butik og samtidig sørger vi for at lave løbende opdateringer på systemet.

Kassesystem softwaren

Kassesystem softwaren indeholder alle de samme funktioner, så om du skal bruge systemet til en detailbutik, cafe/restaurant, eller til en loppemarkedsbutik – så kan vi hjælpe med at installere softwaren på din egen PC. Og om du har en laptop eller en stationær PC er ikke afgørende, og systemet fungerer både med og uden touch skærm.

Dankortterminal

Måske har du allerede selv en dankortterminal som du vil benytte sammen med vores FlexPOS kassesystem software? Ellers kan vi også hjælpe med at finde den rette dankortterminal til butikken – hvad enten der er behov for en integreret terminal, eller en mobil dankortterminal.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser. Ring nu på:

82 30 44 40

Eller send os en e-mail:

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi til dig:

0 + 8 = ?

Call Now Button