• kassesystem til loppemarkeder/loppehal

Kassesystem til kommissions-loppebutik

Har du et loppemarked / en loppebutik hvor du sælger ting i kommission og eventuelt udlejer reoler eller stande? Vi leverer et moderne kassesystem, samt system til at administrere standlejere, udbetalinger mv. Systemet er udviklet netop til de særlige behov der er ved denne slags butik.

Eksempel på hvor let det er at oprette nye standlejere.

loppemarkeder

Der sættes stregkoder på alle standlejernes varer, så det er let og hurtigt at sælge varerne ved kassesystemet.

Komplet system til loppebutikker

Med FlexPOS og LoppeOnline får du en komplet og praktisk løsning der hjælper med at automatisere butikkens daglige arbejdsgange. Du får et driftssikkert kassesystem og et moderne og integreret online system til at håndtere hele konceptet. NoviPOS har mange års erfaring med kommissionsbaserede forretninger, og har udviklet et unikt system til loppebutikker kaldt LoppeOnline. Systemet tager forbehold for de gældende momsregler på området, hvor der eksempelvis skal betales moms af standleje og avancen af kommissionssalget. Det foregår nemt og hurtigt når du skal printe prismærker til kunderne, og du kan hurtigt få overblik over hele kundelisten, som har mulighed for at sælge både brugte og nye kommissionsvarer.

Booking system

Hvor mange reoler har vi ledige? Hvem har booket denne reol? Vil du slippe for manuelt papirarbejde og gule lapper? Med et integreret bookingsystem i LoppeOnline kan du nemt oprette og tilpasse butikkens reoloversigt så disse matcher jeres antal reoler og tilhørende betegnelser. Systemet giver dig et brugbart overblik over hvilke kunder der har booket de pågældende reoler på tværs af alle måneder, og det er både nemt at oprette og ændre en specifik booking. Hver kunde har desuden en booking historik som du kan finde tilbage til på et senere tidspunkt, hvor det også er muligt at se status for betaling af den pågældende booking.

Login til standlejere

Det kræver kun ét klik at invitere butikkens standlejere til LoppeOnline systemet. Kunden modtager en invitationsmail med adgang til egne salgsoplysninger, hvorefter vedkommende løbende online kan oprette alle sine varer hjemmefra (med varebeskrivelse og pris), og følge med på sin PC, tablet eller smartphone og få et overblik over sin andel af kommissionssalget i selvvalgte datointervaller. Standlejeren kan desuden herfra anmode butikken om at sætte procentrabat på alle ens varer.
Butikken har desuden mulighed for at informere kunderne omkring særlige begivenheder, oplyse om åbningstider og andre relevante informationer om butikken, som bliver synlige når de logger ind for at se salgsoplysninger.

E-conomic integration

Med en komplet løsning til loppebutikker sørger LoppeOnline systemet også for automatisk genererede afregningsrapporter i selvvalgte datointervaller. NoviPOS har udviklet en unik integration mellem LoppeOnline og E-conomic som sørger for at de pågældende afregningsbeløb for alle kunder bliver overført til regnskabsprogrammet og klargjort til bogføring på ganske få minutter. Du slipper for tastefejl og kan med ét tryk sende mails til alle kunder med nærmere specifikationer efter endt afregning. Gør din bogholder glad ved at automatisere afregningen, og ikke mindst sparer du tid og penge ved manuelt bogholderi, når der løbende skal holdes styr på regnskabet. Nogle butikker afregner hver anden uge, andre en gang om måneden. Det er valgfrit hvor ofte du ønsker at afregne dine standlejere. Systemet kan desuden generere en betalingsliste til import i netbanken, hvor udbetalinger kan foregå nemt og på én gang.

Kassesystem udstyr

Vi leverer naturligvis systemet med det mest moderne udstyr, så du får touch skærm med kundedisplay, bonprinter, kasseskuffe, stregkodescanner, samt en integreret Ingenico dankortterminal som en del af løsningen.

Vil du vide mere?

Skal du åbne et loppemarked eller en loppebutik, og ønsker du at høre mere om vores kassesystem og priser. Ring nu på:

82 30 44 40

Eller send os en e-mail:

SKRIV PÅ VORES CHAT

Skriv meget gerne på vores chat nedenfor hvis du ønsker et en pris på et kasseapparat.

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi til dig:

6 + 2 = ?

Hurtig levering

Skal I åbne snart? Vi leverer og installerer systemet inden for ganske få dage.

Abonnement til en fast lav pris

Hos os er et kassesystem ikke en stor investering. Lej det hele hos os til en fast lav månedlig pris.

Fri support

Med vores løsninger er der altid support alle ugens dage, så du ikke skal bekymre dig om driften.

LoppeOnline / FleaLover

LoppeOnline er et systemet til administration af alle butikkens standlejere. Det er her de bliver oprettet med alle deres stamdata, I sørger for at booke dem ind på butikkens stande, og I kan herfra invitere dem til at se deres salgstal (se eksempel på adgang til salgstal nedenfor på henholdsvis tablet og smartphone).

Fra LoppeOnline kan I desuden lave afregninger, og disse kan helt automatisk overføres til E-conomic regnskabsprogrammet. I kan herefter få en betalingsliste fra systemet, som nemt kan importeres i jeres netbank.

Alt i alt et system der gør det super let og effektivt at administrere alt kommissionssalget i butikken fra et og samme system!

iPhone med LoppeOnline
Call Now Button