• Kassesystem til butik

Kassesystem til butik

Har du brug for et kassesystem til din butik? Vi leverer et fleksibelt kassesystem der kan integreres med blandt andet E-conomic og Dinero. Det kan tilrettes til lige netop dine behov.

Se en kort introduktion til FlexPOS systemet ovenfor.

Eksempel på kassesystem til en butik (klik for at forstørre)

Hurtig levering

Åbner I snart? Vi kan levere og installere systemet inden for meget få dage.

Fri dansk support

Vi tilbyder fri telefonsupport alle dage, så du ikke skal bekymre dig om driften.

Abonnement til en fast lav pris

Et kassesystem behøver ikke være en stor investering – lej det hos os til en fast lav månedlig pris.

Moderne og brugervenligt kassesystem til butik

FlexPOS er brugervenligt, og let at betjene, og det giver dig et nemt overblik. Det overgår de fleste andre kassesystemer i brugervenlighed of hastighed.

Fra systemet webbaserede backend er det let at oprette varer, ændre priser, oprette kampagner, se et utal af rapporter – med meget mere. Der laves backup af data i skyen, så du og dine kollegaer let kan tilgå tingene fra hvor som helst.

Integration til jeres regnskabssystem

Der kan laves integration til de mest benyttede regnskabssystemer, eksempelvis E-conomic, Dinero, Microsoft Dynamics og Uniconta – så du slipper for at du eller din bogholder skal bogføre dagens salg fra butikken i regnskabssystemet. Der er både tid og penge at spare ved at få lavet en sådan integration!

Har du eksempelvis en butik der håndterer både b2b og b2c kunder, så kan der sættes integrationer op, så du let kan håndtere dit kontosalg direkte fra kassen.

Både til små butikker og til kæder

FlexPOS kan sættes op med et ubegrænset antal brugere, og med et ubegrænset antal varer. I får logins, så mange brugere kan benytte systemet samtidig fra flere PC’er. Systemet har en web-baseret backend, så det er ikke nødvendigt at være med selve kassesystemet for at oprette varer, rette priser, kampagner osv.

Revisor og bogholder kan ligeledes have adgang til systemet – og du kan endda logge på det med din iPad/tablet eller smartphone når du er på farten.

Mange både små og større kæder benytter systemet, og her kan det være vigtigt at forskellige brugere kan have forskellige brugerrettigheder til systemet – og dette kan naturligvis også lade sig gøre.

Dankortterminal – integreret eller mobil terminal

Vi kan levere kassesystemerne med enten integrerede eller mobile kortterminaler.

Integration med webshop

Hvis I har en webshop, så kan der sandsynligvis laves integration til denne. Der kan laves integrationer til de mest almindelige typer, som eksempelvis Shopify, Woocommerse, Magento mfl.

Afhængig af jeres behov, så kan der laves forskellige flows, så varer, lagerantal, kundedata osv. bliver synkroniseret korrekt. Vi samarbejder med IEX, som er specialiserede i at lave integrationer, så vi er sikre på, at det kommer til at fungere helt perfekt. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for integration hos IEX.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser, RING NU på:

82 30 44 40

Eller send os en e-mail:

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi til dig:

0 + 8 = ?

Call Now Button