Kasseapparat til restaurant, café og bar

Skal du bruge et kasseapparat til en café, restaurant eller bar? NoviPOS leverer meget fleksible kassesystemer der kan tilpasses de fleste behov i restaurationsbranchen.

Eksempel på kassesystem til en restaurant (klik for at forstørre)

Hurtig levering

Åbner I snart? Vi kan levere og installere systemet inden for meget få dage.

Abonnement til en fast lav pris

Hos os er et kassesystem ikke en stor investering. Lej det hele hos os til en fast lav månedlig pris.

Fri dansk support

Med vores løsninger er der altid support alle ugens dage, så du ikke skal bekymre dig om driften.

Skræddersyet til dine ønsker

Vi ved hvor vigtig en rolle frihed og fleksibilitet spiller når du driver en café, restaurant eller bar. Du vil blive hjulpet igennem hele processen lige fra første dag vi taler sammen til igangsætning og når i efterfølgende bliver fortrolige med systemet. Vi hjælper i samme forbindelse med opsætning af systemet og tilpasser knapper og menuer så det går hånd i hånd med menukortet. Systemet har forskellige muligheder for køkkenprint og kan ligeledes printe separate bestillinger til køkkenet og baren.

Moderne, nemt og driftssikkert

Opsætningen skal være så simpel og brugervenlig som muligt så du nemt og hurtigt kan finde alle mad- og drikkevarer som knapper i kassesystemet. Det er nemt at ændre opsætningen løbende og vi har vejledningsmateriale som du får stillet til rådighed, selv hvis du skulle få nyt menukort. Alle data bliver gemt i skyen og der foretages løbende sikkerhedskopier. Det kræver ikke meget at oplære nye medarbejdere i det driftssikre system, og vi vil med glæde vise dig hvor hurtigt en ekspedition kan foretages. Skriv gerne til os på chatten, så vi sammen kan aftale en gratis og uforpligtende demo.

Få indblik i kundernes favoritter

Hvilke tidspunkter på dagen har vi mest travlt? Hvilken dag om ugen omsætter vi bedst? Hvad er vores gennemsnitlige salg? Det er også nemt at følge med i hvilke mad- eller drikkevarer der sælger bedst i et bestemt datointerval. Du kan med få klik følge med i salget online hjemmefra via din smartphone, tablet eller computer og løbende få et overblik, der hjælper dig med at optimere både dit menukort og din forretning, ved at sammenligne forskellige perioder.

Fleksibel bordstyring

Der er mulighed for at systemet kan sættes op med et antal borde som er tilpasset restauranten bordplan. Det gør det bekvemt for tjeneren og jeres gæster ved bestilling af mad, betalinger samt opdeling af regninger hvis gæsterne ønsker at betale hver for sig og få separate kvitteringer. Bordstyring tillader også regningen at blive flyttet til et andet bord. Det er desuden muligt at tilføje særlige beskeder til køkkenet ved til- og fravalgsønsker.

Mulighed for integration til regnskabssystemer

Vil du slippe for at bogføre det daglige salg manuelt ind i regnskabsprogrammet? Systemet kan integreres med forskellige regnskabsprogrammer som eksempelvis e-conomic eller Dinero. Vi sørger for alt opsætning af integrationen, så det hele kører automatisk hver dag når I gennemfører dagsopgørelser. Hør mere om mulighederne ved at skrive til os på chatten.

Dankortterminal

Skal du også kunne modtage dankort og kreditkort i din restaurant eller café? Dette kan vi også sagtens hjælpe med. Du kan finde mere information om vores integrerede dankortterminaler og vores mobile terminaler.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser, RING NU på:

82 30 44 40

Eller send os en e-mail:

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, så sender vi et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt, og ofte inden for 24 timer.

Tilvalg:

3 + 1 = ?

Call Now Button